Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Zahraničie

The Rolling Stones vydali skladbu, ktorá sa hodí na súčasné obdobie

Na snímke legendárna britská skupina Rolling Stones. Foto: TASR/AP

Jagger povedal, že na piesni členovia skupiny pracovali dávno predtým, ako boli na celom svete zavedené opatrenia na zastavenie šírenia nákazy koronavírusom SARS-CoV-2.

New York 24. apríla (TASR) – Britská rocková skupina The Rolling Stones predstavila novú skladbu, o ktorej si členovia kapely myslia, že je ideálna pre obdobie pandémie koronavírusu, informovala v piatok agentúra AP.

"Som duch žijúci v meste duchov. Môžeš ma hľadať, mňa sa však nedá nájsť," spieva v texte piesne spevák Mick Jagger, ktorý skladbu napísal spolu s gitaristom Keithom Richardsom.

Jagger povedal, že na piesni členovia skupiny pracovali dávno predtým, ako boli na celom svete zavedené opatrenia na zastavenie šírenia nákazy koronavírusom SARS-CoV-2. Rozhodli sa znova sa k nej vrátiť v období izolácie, pretože sa podľa nich na toto obdobie hodí.



The Rolling Stones v sobotu 18. apríla odohrali jednu zo svojich starších skladieb v rámci charitatívneho televízneho koncertu, ktorým viacerí umelci vzdali hold zdravotníckym pracovníkom bojujúcim proti pandémii. Koncert zorganizovala americká speváčka Lady Gaga, vlastným menom Stefani Germanotta.