Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

Zdravotný stav Toma Hanksa a jeho manželky sa zlepšuje

Na snímke z 9. februára 2020 Tom Hanks a Rita Wilsonová prichádzajú na udeľovanie filmových cien Oscar v Los Angeles. Americký herec Tom Hanks a jeho manželka, americká herečka Rita Wilsonová, ktorí sú aktuálne v Austrálii, majú koronavírus. Pozitívne výsledky ich lekárskych testov vo štvrtok 12. marca 2020 oznámil na Instagrame samotný Hanks, archívna foto. Foto: TASR/AP

Hanksa s manželkou liečili v nemocnici a minulý týždeň ich prepustili do domácej karantény.

Gold Coast 23. marca (TASR) - Zdravotný stav Toma Hanksa a jeho manželky Rity Wilsonovej sa zlepšuje. Americký herec to uviedol v pondelok na sociálnych médiách po tom, ako nakazení koronavírusom strávili dva týždne v austrálskej nemocnici a v domácej karanténe.

"Sú to dva týždne, čo sme mali prvé príznaky, a cítime sa lepšie," uviedol v odkaze fanúšikom, ktorých vyzval, aby dodržiavali nariadenia týkajúce sa karantény.



Hanks bol v austrálskom meste Gold Coast na tzv. predprodukcii filmu o Elvisovi Presleym, ktorý nakrúca austrálsky režisér Baz Luhrmann a Hanks má v ňom stvárniť Elvisovho dlhoročného manažéra plukovníka Toma Parkera.

Hanksa s manželkou liečili v nemocnici a minulý týždeň ich prepustili do domácej karantény. Ďalšie práce na filme nateraz pozastavili, pripomína agentúra AFP.