Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Americký bestseller Clarisonic na klinike Esthetic v Bratislave

Americký bestseller Clarisonic na klinike Esthetic v Bratislave Foto: Klinika Esthetic

Kozmetický prístroj Clarisonic Skin Cleansing System, ktorým už niekoľko mesiacov žije celá Amerika, je konečne dostupný aj na Slovensku.

Bratislava 25. apríla (OTS) - Clarisonic Skin Cleansing System vyrába spoločnosť Pacific Bioscience Labs, ktorá sa nedávno stala súčasťou svetoznámeho kozmetického gigantu L'Oréal. Ako odborného garanta pri prezentácii tohto prístroja na Slovensku si spoločnosť vybrala odborníčku na estetickú medicínu a starostlivosť o pleť, dermatologičku MUDr. Alexandru Novotnú, PhD, majiteľku Kliniky Esthetic.

Našu kliniku vyhľadávajú klienti, ktorí majú dlhodobé dermatologické problémy a problémy s akné, pretože pri jeho liečbe dosahujeme veľmi dobré výsledky. Jedným z dôvodov je aj to, že k dispozícii máme najmodernejšie prístroje a metódy, ktoré im dokážu pomôcť. Som rada, že ako prví na Slovensku, môžeme ponúknuť našim klientom opäť niečo viac, tento unikátny prístroj na čistenie pleti,“ hovorí MUDr. Novotná.

Clarisonic Skin Cleansing System je séria prístrojov na čistenie pleti. Vyrábajú sa v niekoľkých kategóriách, pričom kategória Clarisonic PRO je určená výhradne do rúk odborníkov na profesionálne ošetrenie pleti na klinikách a v dermatologických centrách. „Základom peknej pleti je jej pravidelné a kvalitné čistenie. Nie vždy je však možné pleť dokonale vyčistiť v domácich podmienkach tak, aby sme si nečistoty odstránili aj z tých najhlbších pórov a pleť pritom nepodráždili. Preto by malo byť samozrejmosťou, že si pleť necháme niekoľkokrát do roka profesionálne vyčistiť u odborníkov,“ vysvetľuje MUDr. Novotná, PhD.

Prístroj bol vyvinutý tímom inžinierov a vedcov v Seattli v štáte Washington. Spája v sebe patentovanú technológiu s revolučnou víziou a prináša nový prístup k starostlivosti o pleť. To, čo prístroj Clarisonic robí jedinečným, je jeho sonická mikro-masážna technológia. Sonická kefka vďaka 300 mikro pohybom za sekundu vyčistí pleť až šesťkrát lepšie ako bežné čistenie rukou alebo odličovacím tampónom. Pleť je po použití prístroja dokonale čistá a vďaka pôsobeniu jemných vlasov v kefke aj svieža a hladká a to bez akéhokoľvek podráždenia či vysušenia. Prístroj je možné použiť aj na oblasti mimo tváre, na miesta, kde sa nachádza zhrubnutá koža - lakte, kolená, ramená, stehná a pod.

Výsledkom ošetrenia prístrojom Clarisonic PRO je:


- jemnejšia pokožka
- hĺbkové odstránenie nečistôt
- menej viditeľné póry
- žiadne suché a začervenané oblasti
- lepšia absorpcia pleťových produktov

Použitie prístroja Clarisonic PRO je absolútne bezpečné, nepoškodzuje elasticitu pleti, nespôsobuje nadmernú produkciu mazu, ani pleť nedráždi.
Obrázok znázorňuje rozdiel v kvalite vyčistenia pleti prístrojom Clarisonic a bežným domácim čistením
Foto: Klinika Esthetic