Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Návštevnú halu Rooseveltovej nemocnice uzavreli

Stred areálu Nemocnice s poliklinikou F. D. Roosewelta na Námestí Ludvíka Svobodu v Banskej Bystrici. Foto: TASR - Jozef Ďurník

Z haly tiež presunuli čitáreň na prvé poschodie v lôžkovej časti.

Banská Bystrica 6. júna (TASR) - Návštevná hala Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici, ktorá sa nachádza pod monoblokmi na nultom poschodí, je pre verejnosť od štvrtka z technických príčin uzavretá. Informovala o tom nemocnica na sociálnej sieti s tým, že dôvodom je výstavba novej nemocnice a s ňou súvisiaca sanácia stravovacej prevádzky. Hala dočasne nahradí priestory jedálne.

"Aktuálne prebiehajú v návštevnej hale stavebné úpravy, aby ju bolo možné počas výstavby novej nemocnice využívať ako výdajňu stravy a stravovaciu prevádzku pre našich zamestnancov," vysvetlila nemocnica. Z haly tiež presunuli čitáreň na prvé poschodie v lôžkovej časti.

Nemocnica žiada všetkých návštevníkov, aby nevstupovali do haly, ani ňou neprechádzali a na stretnutia so svojimi hospitalizovanými blízkymi využívali ostatné verejne prístupné priestory nemocnice. Návštevné hodiny ostávajú nezmenené.