Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Koncert vďaky Ligy proti rakovine už o dva dni

Ilustračné foto Foto: Liga proti rakovine

Prostredníctvom tohto podujatia Liga proti rakovine poďakuje verejnosti, partnerom, dobrovoľníkom a všetkým, ktorí akokoľvek podporujú Deň narcisov

Bratislava 11. apríla (SkolskyServis.sk) - V piatok 12. apríla sa uskutoční na námestí pri Eurovea v Bratislave 4. ročník Koncertu vďaky s oficiálnym začiatkom od 16.00 hodiny a trvaním približne do 19.00 hodiny.
Prostredníctvom tohto podujatia Liga proti rakovine poďakuje verejnosti, partnerom, dobrovoľníkom a všetkým, ktorí akokoľvek podporujú Deň narcisov aj jej celoročné aktivity realizované v prospech onkologických pacientov, ich blízkych i zdravej populácie.

Na koncerte vystúpia: Janka Golisová a Bratislavský chlapčenský zbor, a´cappella Fragile, Robo Grigorov, Martin Harich, Ivanna Bagová, Marián Bango, Peter Bič Project, EGO, tanečná skupina Credance, dychová hudba Spojár (od 15.30 hodiny). Spolu s umelcami sa na Vás teší moderátor koncertu Roman Juraško. Svoju účasť potvrdil aj súťažiaci Česko Slovenskej SuperStar Daniel Šmidák.

Záštitu nad koncertom prevzal primátor Bratislavy Milan Ftáčnik. Svoju účasť prisľúbili aj ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská, predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo i starostovia mestských častí Bratislavy.

Súčasťou koncertu bude vo vnútorných priestoroch OC Eurovea od 15.00 do 19.00 h informačný stánok, v ktorom bude poradenstvo v oblasti prevencie poskytovať Bratislavský spolok medikov. Návštevníci si budú môcť vyskúšať samovyšetrenie prsníkov a semenníkov na maketách, otestovať kapacitu pľúc prostredníctvom spirometra. K dispozícii budú informačné brožúrky Ligy proti rakovine.

Tešíme sa na Vás 12. apríla - na Deň narcisov a ďakujeme!

www.dennarcisov.sk
www.lpr.sk
www.facebook.com/ligaprotirakovine