Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Okamžitá ochrana pred Covid-19?

Ilustračné foto Foto: Pixabay

Spreje Virostop vyrábané na Slovensku dosahujú skvelé výsledky.

Bratislava 30. júla (OTS) - Vedci sa zhodujú – tretia vlna je za rohom. Ako sa proti nákaze brániť? Účinná ochrana proti koronavírusu sprej Virostop, ktorý je voľne dostupný v lekárňach

Počas predchádzajúcich mesiacov sa produkty Virostop stali dôležitými pomocníkmi v boji s nákazou koronavírusu. Ich obľúbenosť potvrdzuje fakt, že v Európe sa ich predalo viac ako 2 milióny kusov. Tieto spreje účinne chránia pred nákazou viacerých ochorení horných dýchacích ciest, vrátane Covid-19.

Hľadáte účinnú ochranu proti vírusom? Použite ústne a nosové spreje Virostop!


Zdroj foto: Herb-Pharma

Bariéra, cez ktorú sa vírusy nedostanú
Virostop je založený na prírodných zložkách, z ktorých najúčinnejšia je extrakt z Cista krétskeho. „Po nastriekaní do hrdla či nosa vytvára na slizniciach ochrannú bariéru, cez ktorú sa vírusy nedostanú do organizmu, a takto zabránia infekcii. Týmto spôsobom fungujú aj na všetky nové mutácie,“ vysvetľuje špičkový maďarský virológ a klinický mikrobiológ Dr. István Jankovics.

Medzi účinnými látkami Virostopu treba spomenúť polyfenoly, ktoré sa viažu na oblasť spike proteínu zodpovedného za vstup vírusu do hostiteľskej bunky. Táto oblasť je podobná známym aminokyselinám a na základe doterajších poznatkov na nej neprebiehajú žiadne mutácie. Na základe toho možno predpokladať, že polyfenoly Virostopu sú účinné aj proti novým variantom koronavírusu,” dodáva Dr. Jankovics.

Používajte pravidelne VIROSTOP ústny a nosový sprej a dajte vírusom červenú!

Spoločnosť Herb-Pharma Corporation s.r.o, ktorá spreje vyrába, ešte pred rokom vykonala in vitro testy na bunkových tkanivách, ktoré preukázali 100-percentnú účinnosť Virostopu v boji s vírusmi SARS-CoV-2. „Práve v súvislosti s nástupom tretej vlny, ktorú spôsobia nové mutácie koronavírusu, je maximálne dôležitá vhodná a účinná prevencia. A práve tieto vlastnosti Virostop ponúka,“ uzatvára Dr. Jankovics.

Spreje, ktoré sú voľne dostupné v kamenných aj internetových lekárňach, sú navyše vhodné aj na dlhodobé užívanie už pre deti od 3 rokov. Ich prírodné zloženie zaručuje bezpečnosť aj pri kombinácii s inými liečivami.

Viac informácií nájdete na sk.virostop.info