Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Príroda poskytuje ženám tú najlepšiu ochranu

Príroda poskytuje ženám tú najlepšiu ochranu Foto: Bella

V sortimente dámskej hygieny sa v poslednej dobe objavujú čoraz častejšie výrobky s prírodnými výťažkami.

Bratislava 2. októbra (OTS) - Prírodné extrakty zlepšujú kvalitu výrobkov svojimi antibakteriálnymi, protizápalovými, či upokojujúcimi vlastnosťami. Produkty z rady Bella Herbs sú toho živým dôkazom.

Základnou vlastnosťou týchto vložiek je priedušnosť, vysoká savosť a rovnomerné rozvádzanie vlhkosti vo vnútri vložky. Vďaka špeciálnej vlastnosti Odour Stop veľmi účinne zaisťujú pocit sviežosti a pomáhajú neutralizovať intímny zápach. Na vylepšenie vlastností hygienických vložiek sú použité výťažky z verbeny, kvetu lipy či skorocelu.
Verbena je Juhoamerická rastlina, ktorej výťažky zmierňujú únavu a osviežujú ľudské zmysly. Pri dámskej hygiene pôsobí na reguláciu menštruačného cyklu, upokojuje podráždenia pokožky a má protizápalový účinok. Jej citrónová vôňa upokojuje a zmierňuje nervové napätie.

Lipa patrí medzi najuznávanejšie rastliny v prírodnej medicíne. Má antibakteriálne a protizápalové účinky, zmierňuje svrbenie a pálenie kože. Príjemná a sladká vôňa lipového kvetu osviežuje, čo dodáva hygienickým vložkám Bella Herbs Lipa originalitu. A práve vďaka týmto vlastnostiam sa budete cítiť sviežo a pohodlne.

Pokiaľ sa cítite v intímnych oblastiach vášho tela nesmierne senzitívna, vyskúšajte vložky Bella Herbs Skorocel. Výťažky z tejto rastliny sa totiž postarajú aj o tú najcitlivejšiu ženskú pokožku. Vďaka jej upokojujúcemu účinku napomáha predchádzať vzniku zápalov. Keďže vložky s výťažkom zo skorocelu sú určené pre veľmi citlivú pokožku, nie sú parfumované..

Ak teda očakávate od svojich vložiek niečo viac, produkty z rady Bella Herbs budú pre vás ako stvorené. Okrem ultratenkých vložiek sú v ponuke aj tzv. slipové vložky s rovnakými aromatickými vôňami a vlastnosťami. Podrobnejšie informácie o ich vlastnostiach nájdete tu.