Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Telemedicína 2023

Foto: Telemedicína 2023

Zdravie na diaľku – Inovácia v zdravotníctve.

Trnava 29. mája (OTS) - V Trnave sa uskutoční už druhý ročník významnej odbornej konferencie Telemedicína 2023 | Zdravie na diaľku.

Bude sa zameriavať na inovácie a zmenu v slovenskom zdravotníctve. Vďaka rozsiahlemu programu, špičkovým rečníkom a najnovším poznatkom je významnou udalosťou pre všetkých záujemcov o budúcnosť zdravotnej starostlivosti.

Telemedicína 2023 | Zdravie na diaľku sa uskutoční v dňoch 8. a 9. júna 2023 v prestížnom hoteli Holiday Inn v Trnave.

Konferenciou vás prevedú odborníci z medicínskych kruhov
Môžete sa tešiť na viac, ako 30 spíkrov, nové vízie a riešenia v oblasti telemedicíny. Podujatie je určené pre lekárov, vedcov, inovátorov, manažérov a všetkých zainteresovaných subjektov v zdravotníctve.

Nájdete tu spíkrov, ktorí patria medzi špičku vo svojich oblastiach. Sú to, napríklad Ing. Miriam Lapuníková, MBA – generálna riaditeľka Roosveltovej nemocnice v B. Bystrici, MUDr. Jakub Rybár – riaditeľ Agel Clinic, Ing. Jozef Koma, PhD. – člen predstavenstva UNION poisťovne, Doc. MUDr. Ľuboš Drgoňa, CSc., MHA, FECMM – prednosta kliniky Onkohematológie LFUK a NOÚ alebo Ing. Norbert Schellong, MPH – riaditeľ nemocnice Havířov. Skúsení spíkri otvoria nové a zaujímavé témy, ktoré odznejú prvýkrát práve na tejto konferencii.

Účastníkov čaká nabitý program s otvorenou diskusiou
Dvojdňový program je rozdelený na viac, ako dvadsať tém. Zahŕňajú rozhodovacie procesy pri diagnostike a liečbe, technologické možnosti a riešenia v telemedicíne, inšpiratívne príklady z praxe, úlohy a kompetencie zdravotníckeho personálu pri využití telemediciny a legislatívne otázky pri práci s údajmi o zdravotnom stave pacientov.

Nebudeme sa venovať iba témam ako Telemedicína ako nevyhnutný prvok v zdravotníctve, Integrácia telemedicíny do nemocničnej starostlivosti alebo Digitálne zdravotníctvo, ale zistíte, že telemedicína si nájde uplatnenie okrem iného aj v oblastiach ako onkohematológia, rádiológia, kardiológia, diabetológia alebo aj v biomedicínskom inžinierstve.

Okrem toho budú prebiehať aj dva diskusné panely, ktoré bude moderovať známa moderátorka Andrea Vadkerti a preto veríme, že odborníci a účastníci konferencie budú mať príležitosť diskutovať, vymieňať si skúsenosti a objavovať nové prístupy a riešenia.

Príležitosť na zmeny k lepšiemu
Táto konferencia prináša možnosť stať sa súčasťou prelomového dialógu o budúcnosti zdravotníctva na Slovensku. Môžete si vymeniť skúsenosti s lídrami z nemocničnej aj ambulantnej sféry zdravotnej starostlivosti, tvorcami rozhodnutí z prostredia riadenia zdravotníctva, top manažmentom zdravotných poisťovní a poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti. Budete mať tiež príležitosť spoznať technologických partnerov a zástupcov z oblasti legislatívy.

Nezmeškajte príležitosť zúčastniť sa konferencie Telemedicína 2023 a byť súčasťou inovácie v oblasti zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Táto konferencia je miestom, kde sa stretávajú experti, výskumníci a vizionári s cieľom spoločne napredovať v telemedicíne.

Registrácia na konferenciu je otvorená na webovej stránke konferencia.telemon.sk. Tešíme sa na Vašu účasť a spoločné objavovanie nových možností pre zdravotníctvo v ére digitálnej transformácie.

Konferencia Telemedicína I Zdravie na diaľku 2023
8. a 9. jún 2023, Holiday Inn Trnava

Vstupenky a viac informácií