Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia SEKCIA: Zdravie

V hlasovaní Top lekári na Slovensku má zastúpenie aj Nemocnica Poprad

Nemocnica Poprad a.s. Foto: TASR/Adriána Antošková

O výsledkoch hlasovania sa verejnosť dozvedela prostredníctvom publikácie TOP Lekári na Slovensku II, ktorá sa na trh dostala v tomto mesiaci.

Poprad 27. septembra (TASR) - V tohtoročnom projekte TOP lekári na Slovensku mala zastúpenie aj Nemocnica Poprad, a. s. Do zoznamu nominovaných, ktorý vznikol na základe nominácií hlavných odborníkov Ministerstva zdravotníctva SR, oslovení štátnych a súkromných nemocníc, ako aj výzvou k medicínskej verejnosti v týždenníku Zdravotnícke noviny, bola v odbore neonatológia nominovaná aj zástupkyňa primára Kliniky detí a dorastu doktorka Anna Antalíková.

Veľkým úspechom pre popradskú nemocnicu bola už samotná nominácia tejto odborníčky. Zisk najväčšieho počtu hlasov v odbore neonatológia je podľa riaditeľa nemocnice Jozefa Tekáča prestížnym úspechom Antalíkovej i samotného zdravotníckeho zariadenia a jeho vysoko kvalifikovaného personálu. „Nielen samotná súťaž, ale aj jej výsledok je dôkazom, že naši odborníci patria medzi špičku na Slovensku a Nemocnica Poprad tak môže poskytovať zdravotnícku starostlivosť na skutočne profesionálnej úrovni,” konštatoval Tekáč.

O výsledkoch hlasovania sa verejnosť dozvedela prostredníctvom publikácie TOP Lekári na Slovensku II, ktorá sa na trh dostala v tomto mesiaci. Cieľom projektu, ktorého autorom sú Zdravotnícke noviny, je predstaviť špičku odborníkov v medicíne a prostredníctvom rozhovorov s tými, ktorí získajú najviac hlasov, predstaviť úspechy a zaujímavé fakty o jednotlivých odboroch.