Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Unikátne podcasty „Zdravé reči“ od Unionu

Foto:

Union zdravotná poisťovňa opäť kráča s modernou dobou. Pre poistencov tentokrát ako jediná zdravotná poisťovňa prináša podcasty venované zdraviu.

Bratislava 12. marca (OTS) - Ide o zvukové záznamy na internete, ktoré si je možné vypočuť alebo nechať stiahnuť do smartfónu, prípadne do iného elektronického zariadenia. Základným princípom podcastov je neskoršie počúvanie. Tento formát je vo svete veľmi obľúbený práve pre jeho rýchlu dostupnosť na internete a nenáročné počúvanie kedykoľvek a kdekoľvek.

„Teší ma, že môžeme našim poistencom priniesť seriál venovaný zdraviu a aj týmto spôsobom meniť ich životy k lepšiemu. Prostredníctvom jedinečného podcastu s názvom Zdravé reči chceme pravidelne informovať ľudí o rôznych zdravotných témach. V našom unikátnom podcaste budú vystupovať odborníci z rôznych oblastí, ako lekári, výživoví poradcovia alebo tréneri. Verím, že podcasty budú pre poslucháčov nielen zaujímavé, ale budú mať aj edukatívny rozmer a pomôžu nám tak opäť rozšíriť náš program prevencie,“ povedala Elena Májeková, členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne.

Moderátorkou podcastov je Petra Podkonická a s hosťami sa bude rozprávať napríklad o poruchách v detskej reči, neplodnosti, o problematike menopauzy a andropauzy alebo o zdravom životnom štýle. Každý druhý pondelok v mesiaci sa tak budú môcť poslucháči tešiť na ďalší diel. Podcasty si môžete už teraz nájsť a vypočuť vo viacerých aplikáciách na streamovanie hudby.