Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Vedenie handlovskej nemocnice ocenilo zdravotné sestry

Ilustračné foto. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Veľmi ma teší, že v našej nemocnici pracuje mnoho sestier, ktoré okrem odbornosti oplývajú aj nesmiernou ľudskosťou a empatiou, pacienti ich chvália a majú radi, zdôraznila riaditeľka.

Handlová 21. mája (TASR) – Vedenie Nemocnice Agel Handlová pri príležitosti Medzinárodného dňa zdravotných sestier ocenilo zdravotné sestry handlovskej nemocnice. Informovala o tom riaditeľka nemocnice Marta Eckhardtová.

Všetky sestry podľa nej dostali pozornosť, vedenie ďakovným listom ocenilo prácu sestier, ktoré boli v uplynulom období pre chod nemocnice mimoriadnym prínosom. Ocenenie si prevzali vedúca sestra domu ošetrovateľskej starostlivosti Miriam Vršková, operačná sestra Jozef Rückschloss, sestra urologickej ambulancie Diana Štelclová a sestra z oddelenia dlhodobo chorých Ľubica Rozenbergerová. Riaditeľka vyzdvihla aj prácu, nasadenie a osobný prínos námestníčky pre ošetrovateľstvo Tatiany Gregušovej, ktorá si z jej rúk rovnako prevzala ďakovný list.

"Veľmi ma teší, že v našej nemocnici pracuje mnoho sestier, ktoré okrem odbornosti oplývajú aj nesmiernou ľudskosťou a empatiou, pacienti ich chvália a majú radi. Ich práca je veľmi prínosná a nenahraditeľná," zdôraznila riaditeľka.