Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Žilinský kraj

Babie leto v Bešeňovej je priaznivé pre všetkých

GINO PARADISE Foto: GINO PARADISE

Či už počas babieho leta alebo v sychravom jesennom počasí, je ideálne posilniť si imunitný systém v saunách či geotermálnych bazénoch.

Bešeňová 1. Október 2014 – Jeseň je ideálnym obdobím na posilnenie imunity. GINO PARADISE Bešeňová ponúka množstvo skvelých jesenných pobytov pre páriky, rodinky aj seniorov. V mesiaci október je dokonca platný špeciálny Last Minute so zľavami, ktoré sa šplhajú až k 50 %.

Leto je definitívne za nami. Či už počas babieho leta alebo v sychravom jesennom počasí, je ideálne posilniť si imunitný systém v saunách či geotermálnych bazénoch. V GINO PARADISE Bešeňová pripravili na jeseň skvelé wellness pobyty pre všetkých.

Páry si môžu vychutnať jesennú romantiku vo vonkajších vírivkách. Ubytovanie v hoteloch**** sa nachádza priamo v areáli, čo poskytuje relaxujúcim absolútny komfort. Skvelé jedlo si vychutnáte v reštauráciách so slovenským a gruzínskymi špecialitami. Vo Wellness & Spa na Vás čaká čarovný svet vôní. Po saunách odporúčame nechať zregenerovať svaly v Relax centre na masáži.

Ak ste neboli tento rok s rodinou pri mori, doprajte si jesennú zábavu vo vlnách a detskom vodnom svete. Celodenný výlet so vstupom do 13 bazénov s geotermálnou a čírou vodou, zábavno-adrenalínovej zóny so 6 toboganmi si tak môže dovoliť aj 5 členná rodina.

V GINO PARADISE Bešeňová nezabudli ani na seniorov, aj pre tých je tu skvelá ponuka pobytov až s 30 % zľavou. Energiu môžu načerpať z geotermálnej vody, ktorá ma blahodarné účinky na pohybové a dýchacie ústrojenstvo a tiež pozitívne dermatologické účinky.

„Na mesiac október sme pripravili aj špeciálny Last Minute na pobyty so zľavami, ktoré sa šplhajú až na 50 %. Tieto pobyty sa stretli s veľkým záujmom, už počas prvých troch dní sa predalo 50 pobytov.“ Hovorí o jesennej akcii Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka vodného raja.