Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Žilinský kraj

Dopravný podnik mesta Martin spustí predaj dopravných kariet

Na archívnej snímke cestujúca skúša novú virtuálnu dopravnú kartu v autobuse prímestskej dopravy. Foto: EASYFOTO TASR - Alexandra Moštková

Cieľom je čo najviac obyvateľom mesta uľahčiť prechod na novú MHD.

Martin 5. októbra (TASR) – Dopravný podnik mesta Martin, ktorý bude zabezpečovať mestskú hromadnú dopravu (MHD) od januára 2022, spustí v polovici októbra predaj dopravných kariet. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Zuzana Kalmanová.

"Cieľom je čo najviac obyvateľom mesta uľahčiť prechod na novú MHD. Práve preto už v polovici októbra spúšťame predaj dopravných kariet na troch miestach a aj online," priblížil konateľ Dopravného podniku mesta Martin Ján Slamka.

Podľa Kalmanovej spúšťa dopravný podnik tiež Hodinu otázok, počas ktorej budú môcť obyvatelia osobne prísť do jeho sídla každý utorok od 10.00 do 11.00 h. "Pozývam všetkých obyvateľov mesta Martin, aby sa pýtali a tiež nás inšpirovali námetmi na zlepšenie MHD. Cieľom je spokojnosť Martinčanov a všetkých, ktorí budú MHD využívať," doplnil Slamka.

Otázky a pripomienky môžu Martinčania adresovať aj na e-mailovú adresu info@dpmmartin.sk, respektíve telefonicky na číslo 0945 505 060, dodala hovorkyňa mesta.