Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Žilinský kraj

J. Blcháč sa štvrtýkrát ujal funkcie primátora Liptovského Mikuláša

Na archívnej snímke primátor Ján Blcháč. Foto: TASR Miroslava Mlynárová

Blcháč zdôraznil, že chce v nasledujúcich štyroch rokoch pokračovať v nastavených prioritách a trendoch z jeho predchádzajúcich volebných období.

Liptovský Mikuláš 16. novembra (TASR) – Funkcie primátora Liptovského Mikuláša sa v stredu opätovne ujal Ján Blcháč. Pôjde o jeho štvrté funkčné obdobie. Na ustanovujúcom zasadnutí zastupiteľstva zložili svoj sľub aj mestskí poslanci. TASR to potvrdila hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.

"Našou úlohou bude odteraz generovať výsledky, robiť rozhodnutia a riešiť konkrétne situácie. Cieľ je jednoduchý – robiť všetko pre ďalší rozvoj nášho mesta. Máme štyri roky na to, aby sme na sklonku funkčného obdobia mohli spokojne povedať, že sme urobili všetko pre lepší život v Liptovskom Mikuláši," uviedol staronový primátor.

Tohtoročné komunálne voľby priniesli aj zmenu, v zastupiteľstve sa vymenilo šesť poslancov. Blcháč zdôraznil, že chce v nasledujúcich štyroch rokoch pokračovať v nastavených prioritách a trendoch z jeho predchádzajúcich volebných období.

Najbližšie rokovanie mestského zastupiteľstva sa podľa hovorkyne bude konať 21. novembra.