Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Žilinský kraj

Liptáci otvorili letnú sezónu v znamení hľadania siedmich pokladov

Na snímke muž v kostýme zbojníka ukazuje poklad z jednej z truhlíc počas otvorenia letnej turistickej sezóny v regióne Liptov na Liptovskej Mare v Liptovskom Trnovci 11. júna 2014 Foto: Otvorenie letnej sezóny na Liptove

Autokemping na brehu vodného diela Liptovská Mara bol popoludní dejiskom historickej premiéry spoločného otvorenia letnej turistickej sezóny v liptovskom regióne.

Liptovský Trnovec 11. júna (TASR) – Autokemping na brehu vodného diela Liptovská Mara bol dnes popoludní dejiskom historickej premiéry spoločného otvorenia letnej turistickej sezóny v liptovskom regióne. Jej novým ústredným mottom bude originálna možnosť hľadať a objavovať sedem pokladov Liptova.

„Pokúsili sme sa čo najzaujímavejšie prezentovať najvzácnejšie poklady, ktoré Liptov má a je ich naozaj nepreberné množstvo. Zároveň sme chceli, aby to nebola len záležitosť úzkej skupiny ľudí, ale aby sa zapojili všetci aktéri cestovného ruchu v našom regióne,“ uviedla pre TASR riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov Darina Bartková.

Predseda predstavenstva OOCR Alexander Slafkovský zdôraznil význam spojenia do jednej regionálnej organizácie. „Je úžasné, že sme dokázali spojiť všetky sily a Liptov prezentujeme navonok pod spoločnou hlavičkou. Preto sme aj mohli usporiadať takúto veľkú akciu. Letnú sezónu treba otvoriť tak, ako sa patrí a všetci veríme, že nám pomôže dobehnúť resty, ktoré nám zostali po netypickej zime,“ skonštatoval.

„Na letnú sezónu máme v Liptove pripravený ten najlepší kokteil dokonalej zábavy a aktívneho oddychu,“ prízvukovala Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka Gino Paradise Bešeňová. „Bolo to pravé otvorenie letnej sezóny pri vode a v nádhernom slnečnom počasí. Dúfame, že aj vďaka siedmim pokladom prilákame do Liptova čo najviac turistických návštevníkov,“ dodala marketingová manažérka Aquaparku Tatralandia Sylvia Artzová.