Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Žilinský kraj

Marcel odišiel na huby a nechal lístok, aby ho nehľadali

nezvestný Marcel Veľký Foto: PZ SR

Polícia pátra po 20-ročnom Marcelovi Veľkom z Malej Hradnej v okrese Bánovce nad Bebravou.

Malá Hradná 14. októbra (TASR) - Policajti z Bánoviec nad Bebravou žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 20-ročnom Marcelovi Veľkom z Malej Hradnej v okrese Bánovce nad Bebravou. Nezvestný je od 10. októbra, kedy ráno odišiel z miesta svojho trvalého bydliska na huby s tým, že v lese prespí. Jeho matka našla na druhý deň 11. októbra odkaz, aby ho nehľadala. Mobilný telefón má vypnutý a nie je známe miesto, na ktorom by sa mohol zdržiavať. Informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Marcel je fanúšik tzv. prežitia v prírode a sklony k samovražde sa u neho nezistili. Nemá pri sebe žiadne peniaze a ani doklad totožnosti," uviedla ďalej Antalová.

Marcel Veľký je 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Vlasy má špinavo blond a nakrátko ostrihané a modré oči. Naposledy mal na sebe maskáčové nohavice. Bližší popis oblečenia sa nepodarilo zistiť.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158," upozornila hovorkyňa.