Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

Na dni otvorených dverí sa môžu Martinčania stretnúť s primátorom

Na archívnej snímke primátor Martina Ján Danko. Foto: TASR - Pavol Zachar

Musím priznať, že už mi chýbali osobné stretnutia s obyvateľmi mesta, pretože boli často zdrojom inšpiratívnych a podnetných akcií a podujatí, povedal martinský primátor Ján Danko.

Martin 29. júla (TASR) - Martinčania môžu svoje požiadavky, podnety a návrhy predstaviť primátorovi Jánovi Dankovi počas dňa otvorených dverí. Podľa hovorkyne mesta Zuzany Kalmanovej sa uskutoční v kancelárii primátora v pondelok 2. augusta od 12.00 do 14.00 h.

Podotkla, že opatrenia v súvislosti so zamedzením šíreniu nového koronavírusu zabránili realizácii akýchkoľvek hromadných podujatí vrátane pravidelných stretnutí obyvateľov mesta s primátorom. "Súčasná priaznivá pandemická situácia však umožňuje zvoľnenie opatrení, a preto sa mesto Martin opäť vracia k obľúbeným formátom," uviedla Kalmanová.

"Veľmi ma teší, že život v meste sa pomaly, ale isto vracia do normálu. Musím priznať, že už mi chýbali osobné stretnutia s obyvateľmi mesta, pretože boli často zdrojom inšpiratívnych a podnetných akcií a podujatí. Verím, že prvý augustový pondelok sa môžem tešiť na množstvo Martinčanov, ktorým sa budem maximálne snažiť pomôcť alebo vyjsť v ústrety pri riešení ich problémov," povedal Danko.

Primátora môžu Martinčania kontaktovať aj prostredníctvom e-mailovej adresy primator@martin.sk, dodala hovorkyňa mesta.