Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Žilinský kraj

Nadácia Žilinského kraja obnovila bezplatné osobné poradenstvo

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Nadácia rieši problémy s bývaním, nečakanými životnými zvratmi v podobe straty najbližších, ťažkého ochorenia, ale aj vážne problémy pre zlú finančnú situáciu v rodinách.

Žilina 3. júna (TASR) – Nadácia Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) pre podporu rodiny opäť ponúka možnosť bezplatného sociálneho, psychologického a právneho poradenstva v kancelárii na Ulici republiky v Žiline. Informovala o tom na sociálnej sieti.

"Oznamujem všetkým, ktorí hľadajú pomoc, že nás opäť môžu navštíviť a spoločne skúsime nájsť východiská. Ponúkame poradenstvo a kontakty na odborníkov. V kancelárii nás nájdu od 8.00 do 15.00 h. Stretnutie si môžu dohodnúť aj vopred vo vyhovujúcom čase," doplnila nadácia.

Nadácia rieši problémy s bývaním, nečakanými životnými zvratmi v podobe straty najbližších, ťažkého ochorenia, ale aj vážne problémy pre zlú finančnú situáciu v rodinách. "Pomáhame deťom a osamelým rodičom v ohrození, na pokraji chudoby, chorým osamelým seniorom, ľuďom, ktorí sa z vážnych dôvodov nachádzajú v sociálnej aj ekonomickej izolácii, zadlžení a v ďalších ťažkých životných situáciách," uviedla nadácia.