Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

Polícia hľadá troch nezvestných Ružomberčanov, úmyselne sa skrývajú

Ilustračná snímka. Foto: TASR KR PZ v Bratislave

Akékoľvek informácie o nezvestných mužoch je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158.

Ružomberok 28. augusta (TASR) - Polícia vyhlásila pátranie po troch nezvestných mužoch z Ružomberka. Podľa Nikoly Kováčovej zo žilinského krajského policajného riaditeľstva sa úmyselne ukrývajú, pretože vedia, že ich hľadá polícia.

Nezvestný 24-ročný Lukáš Mirjanský je hľadaný od 19. júna. Okresný súd (OS) Ružomberok na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Mladík má hnedé vlasy a hnedé oči. Opis oblečenia polícia nemá k dispozícii.

Ďalším nezvestným je 27-ročný Jakub Starinský, ktorého polícia hľadá od 5. augusta. OS Košice I na neho vydal príkaz na zatknutie. Podľa Kováčovej má hnedé vlasy a hnedé oči. Opis oblečenia policajti nezistili.

Od 10. júla hľadajú aj 36-ročného Ružomberčana Alexandra Pušku. Na muža vydal OS Žilina príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. „Nezvestný má čierne vlasy a hnedé oči,“ načrtla Kováčová. Opis mužovho oblečenia polícia nezistila.

„Akékoľvek informácie o nezvestných mužoch je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru (PZ) alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“
 doplnila Kováčová.