Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Žilinský kraj

Polícia pátra po 15-ročnej Irene Balážovej zo Staškova

Polícia pátra po 15-ročnej Irene Balážovej zo Staškova v okrese Čadca. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík. "Maloletá je nezvestná od 2. septembra 2020, keď odišla z miesta bydliska do školy v Kysuckom Novom Meste, kde však neprišla. Do dnešnej doby nepodala o sebe žiadne informácie," doplnil Moravčík. Balážová je 165 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má čierne dlhé vlasy a tmavohnedé oči. Oblečené mala čierne rifle, čierne tričko, čiernu bundu do pása a čierne baleríny. Na pravej ruke má tetovanie v tvare ruže s kvetinami. "Akékoľvek informácie o nezvestnej maloletej žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar PZ alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne aj na našu oficiálnu stránku Facebooku," dodal krajský policajný hovorca. Žilina, 7. septembra 2020. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Balážová je 165 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má čierne dlhé vlasy a tmavohnedé oči.

Staškov 7. septembra (TASR) - Polícia pátra po 15-ročnej Irene Balážovej zo Staškova v okrese Čadca. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

"Maloletá je nezvestná od 2. septembra 2020, keď odišla z miesta bydliska do školy v Kysuckom Novom Meste, kde však neprišla. Do dnešnej doby nepodala o sebe žiadne informácie," doplnil Moravčík.

Balážová je 165 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má čierne dlhé vlasy a tmavohnedé oči. Oblečené mala čierne rifle, čierne tričko, čiernu bundu do pása a čierne baleríny. Na pravej ruke má tetovanie v tvare ruže s kvetinami.

"Akékoľvek informácie o nezvestnej maloletej žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar PZ alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne aj na našu oficiálnu stránku Facebooku," dodal krajský policajný hovorca.