Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

LÚPEŽ: V Hruštíne prepadli futbalových fanúšikov

Ilustračná snímka. Foto: FOTO TASR - Jana Vodnáková

Polícia vyzýva svedkov lúpeže k spolupráci.

Hruštín 17. septembra (TASR) – Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie futbalových fanúšikov, ktorí sa v stredu (16. 9.) okolo 18.30 h v aute zn. Renault vracali z futbalového zápasu z Námestova. Na ceste v obci Hruštín ich zablokovali doposiaľ neznámi maskovaní páchatelia dvoma motorovými vozidlami zn. Peugeot 5008 bielej farby a Volkswagen Golf čiernej farby s poľskými evidenčnými číslami. Z vozidla im odcudzili rôzne veci. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"V tejto súvislosti sa obraciame na verejnosť so žiadosťou, aby vodiči a svedkovia, ktorí 16. septembra v čase od 18.00 h do 19.30 h prechádzali cestou z Oravského Podzámku do Námestova a späť, a majú kamerové záznamy zachytávajúce daný úsek cesty, prípadne v tom čase prechádzajúce motorové vozidlá, tieto záznamy či informácie poskytli polícii," píšu na sociálnej sieti policajti.

Akékoľvek informácie k predmetnej veci môžu občania volať na číslo 158 alebo napísať súkromnú správu na stránke Polícia SR – Žilinský kraj na sociálnej sieti.