Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

V Čadci budú cez víkend testovať na 11 odberných miestach

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Ján Krošlák

Primátor Milan Gura doplnil, že v dome kultúry bude ešte v pondelok (25. 1.) možnosť otestovať sa v dvoch odberových tímoch v čase od 12.30 do 18.00 h.

Čadca 20. januára (TASR) – Testovanie v Čadci sa uskutoční počas víkendu (23. - 24. 1.) na jedenástich odberných miestach od 8.00 do 18.00 h, s posledným odberom o 17.30 h. Primátor Milan Gura o tom informoval na sociálnej sieti.

"Dve odberné miesta vzniknú v dome kultúry. Po jednom bude v Horelici – sála vedľa futbalového ihriska, v Základnej škole (ZŠ) a Materskej škole (MŠ) Podzávoz, ZŠ Milošová, Športovej hale na ulici Športovcov, futbalovej tribúne na ulici Športovcov, ZŠ Komenského, ZŠ Rázusova, ZŠ M. R. Štefánika. Posledné bude už existujúce mobilné odberné miesto na Palárikovej ulici nad fontánou," uviedol čadčiansky primátor.

Doplnil, že v dome kultúry bude ešte v pondelok (25. 1.) možnosť otestovať sa v dvoch odberových tímoch v čase od 12.30 do 18.00 h. "Upozorňujeme, že je možnosť počas týždňa sa nechať otestovať na dvoch už existujúcich odberných miestach - na Palárikovej ulici a v areáli Kysuckej nemocnice. Certifikát s negatívnym výsledkom bude platný po celý čas zákazu vychádzania," dodal Gura.