Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Zimné športy

Organizátori ME v krasokorčuľovaní predstavili oficiálne autá

Z tlačovej konferencie organizačného výboru ISU majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní 2016 a oficiálneho partnera spoločnost Motor-Car Bratislava, kde predstavili 17. decembra 2015 v Bratislave flotilu automobilov pre ME 2016. Na snímke slovenský tanečný pár Lukáš Csölley (v pozadí) a Federica Testa (v popredí) v jednom z automobilov. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Aj tváre slovenských tanečníkov, ktorí budú horúcim želiezkom v ohni organizátorskej krajiny na ME, zdobia autá pre účastníkov ME.

Bratislava 17. decembra (TASR) - Automobilovú flotilu k dispozícii najväčšiemu športovému podujatia na Slovensku v roku 2016, ktorým budú januárové majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní v Bratislave (27.-31. január) poskytol partner šampionátu Motor-Car Bratislava. Vo štvrtok prebehlo oficiálne odovzdanie automobilov Mercedes organizátorom, na ktorom nechýbali ani slovenskí reprezentanti Lukáš Csölley a Federica Testová.

Aj tváre slovenských tanečníkov, ktorí budú horúcim želiezkom v ohni organizátorskej krajiny na ME, zdobia autá pre účastníkov ME. "Pre nás je veľká česť, že práve naša fotka skrášľuje oficiálne autá. Až som zostal v šoku, keď som nás tam uvidel. Je dobre, že sa ME takto propagujú. Tešíme sa tomu. Všetkých srdečne na majstrovstvá Európy pozývame nielen kvôli výkonom, ale pre emócie, ktoré tento šport dáva a prežiť ich naživo priamo na štadióne je rozdiel ako to vidieť len v televízii," povedal Csölley.

Spolu s partnerkou sa už cez víkend predstavia na medzinárodných majstrovstvách štyroch krajín v Třinci. "Radi by sme zvíťazili. V krátkom programe sme pripravili zmeny, lebo necítime, že by fungoval tak, ako by mal. Bol to náš osobný pocit. Voľná jazda zostala, sú na ňu dobré odozvy. Intenzívnejšie už myslíme na Európu, ktorá je u nás doma. Ale koncentrujeme sa najmä na prípravu," priblížil slovenský tanečník, ktorý na margo ambície na ME pred domácim publikom tradične uviedol: "My neradi hovoríme o konkrétnom umiestnení, ktoré by sme chceli dosiahnuť. Ide nám o tom, mať z toho čo najlepší pocit a podať čo najlepší výkon."

"Naša spoločnosť a značka Mercedens-Benz sú dlhoroční partneri vrcholového športu. Majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní sú logickým pokračovaním a zároveň príležitosťou pomôcť zviditeľniť špičkové športové výkony na Slovensku," uviedol výkonný riaditeľ spoločnosti Július Šabo. "Sme radi, že práve táto prestížna značka sa stala oficiálnym partnerom ISU ME 2016," dodal predseda organizačného výboru ME Martin Letenay.