Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. júl 2024Meniny má Božena
< sekcia Magazín

A'cappella Voising predstavila debutový album Všetko má svoj čas

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Album Všetko má svoj čas je výnimočný aj preto, že je to prvý autorský a'cappella album na Slovensku. A práve preto ho Voising pokrstili na každej zastávke turné.

Bratislava 11. júna (TASR) - A'cappella Voising predstavila debutový album s názvom Všetko má svoj čas. Uviedli a pokrstili ho na piatich koncertoch v Bratislave, Nitre, Košiciach, Liptovskom Mikuláši a Banskej Bystrici. TASR informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

"Naše turné nám dalo zabrať. Mám pocit, že všetci hudobníci boli na turné v tom istom termíne ako my. Okrem toho sme zápasili aj v majstrovstvami v hokeji. Každopádne sa nám podarilo spojiť sa s našimi fanúšikmi a každý jeden koncert sme premenili na veľkú zábavu spojenú s oslavou a krstom," hovorí beatboxer Beny Nižník.

Album Všetko má svoj čas je výnimočný aj preto, že je to prvý autorský a'cappella album na Slovensku. A práve preto ho Voising pokrstili na každej zastávke turné. Na koncertoch v Bratislave a Košiciach sa krstnou mamou okrem fanúšikov stala influencerka Diana Tuhá, s ktorou spája kapelu hudobná minulosť aj jedna pieseň, ktorú spolu naspievali Viktor a Diana.

"Je pre nás veľmi dôležité byť s našimi poslucháčmi a fanúšikmi. Energia, ktorú od nich dostávame nás aj v ťažkých časoch napĺňa. Práve vďaka nim a ich podpore vznikol aj náš album, ktorý sme spolu s nimi na každom jednom koncerte krstili," skonštatoval Viktor Nižník.

Vokálnu skupinu Voising tvorí šesť hlasov, sú nimi Viktor Nižník (tenor), Veronika Oláh Šebeňová (alt), Milena Čief Majerová (mezzosoprán), Tomáš Benjamín Nižník (beatbox/perkusie), Rado Tomeš (bas), Katarína Fojtíková (soprán).