Bratislava 2. februára (TASR) – Ukážky tradičnej slovenskej zakáľačky, zabíjačkové špeciality či súťaž vo varení kapustnice – to je len časť z programu v rámci Ružinovských zabíjačkových slávností 2017. Tie nielen pre milovníkov mäsových špecialít pripravuje na sobotu 4. februára od 10.00 h v Parku Andreja Hlinku mestská časť v spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov. TASR o tom informovala Lucia Truchanová z marketingového oddelenia spoločnosti.
Okrem tradičných mäsových zabíjačkových špecialít nebude chýbať ani ochutnávka ovarovej kaše, rozvoniavať budú tiež klobásy, slanina, pečené rebierka či bravčové kolená. Atmosféru podujatia dotvorí kultúrny program. V rámci neho sa návštevníkom predstaví napríklad Folklórny súbor Karpaty s fašiangovým sprievodom, kráľovná cigánskych čardášov Monika Rigó či kapela Salamander.