Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Knihy

Ideálny dar (aj) pre neideálne rodiny

Ann Voskampová: Odkrývanie najväčšieho Daru Foto: Depositphotos.com

Podvodníci, klamári, prefíkanci. Nie, reč nie je o dnešnej spoločnosti, ale o predkoch Ježiša Krista.

Bratislava 3. októbra (OTS) - Vraví sa, že rodinu si človek nevyberie. Platí to aj o tej Ježišovej. Niektorí jeho predkovia boli všetkým možným, len nie výkvetom svätosti. Zdá sa vám, že aj u vás je to tak?

Napriek tomu (alebo práve preto?) z tohto preschnutého pňa vyrástlo niečo neuveriteľne zázračné. „Týmto výhonkom – touto zelenou vetvičkou novej nádeje, nového začiatku, novej slobody pre celú rodinu – bol Ježiš,“ píše autorka New York Times bestsellerov a matka siedmich detí Ann Voskampová vo svojej novej knihe Odkrývanie najväčšieho Daru.



Po obrovskom úspechu „adventného denníka“ Najväčší dar jedna z najvplyvnejších autoriek duchovnej literatúry pripravila pre čitateľov rozšírenú verziu starobylej adventnej tradície Jesseho stromu.

Ako si Jesseho strom zasadiť a čím ho vyzdobiť, to sa už dozviete v knižnej novinke, ktorú vám prináša vydavateľstvo Kumran.sk. Kúpiť si ju môžete na tomto mieste.

Ann Voskampová: Odkrývanie najväčšieho Daru
Foto: Kumran.sk

Ak si každý deň počas decembra spoločne ako rodina otvoríte túto knižku ako kalendár odpočítavajúci dni do Vianoc, prečítate si jeden príbeh z Ježišovho rodostromu a zavesíte si ozdobu na stromček, vytvoríte si takzvaný Jesseho strom – obrázok Ježišovho rodostromu,“ píše v úvode knihy jedna z najvplyvnejších autoriek duchovnej literatúry.

Ann Voskampová: Odkrývanie najväčšieho Daru
Foto: Kumran.sk

Pochopenie tohto príbehu smerujúceho k narodeniu Ježiša Krista je pritom dôležité pre každého z nás. Pretože je to aj náš osobný príbeh!



Upozornenie: Upozorňujeme čitateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.