Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

Halák sa zranil, do zostavy Islanders sa vrátil Višňovský

Brankár New Yorku Islanders Jaroslav Halák Foto: TASR/AP

Slovenský brankár sa pravdepodobne zranil až na predzápasovej rozcvičke, pretože ešte po rannom rozkorčuľovaní oznámil tréner Jack Capuano, že bude chytať.

Minneapolis 10. decembra (TASR) - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák sa mal predstaviť v bránke New Yorku Islanders v noci na stredu na ľade Minnesoty Wild, ale napokon mu štart znemožnilo zranenie. Podľa nhl.com mal 29-ročný Slovák problémy v hornej časti tela.

Slovenský brankár sa pravdepodobne zranil až na predzápasovej rozcvičke, pretože ešte po rannom rozkorčuľovaní oznámil tréner Jack Capuano, že bude chytať. Halák napokon bol len náhradníkom Chada Johnsona a sledoval druhú prehru svojho tímu za sebou. Islanders podobne ako naposledy so St. Louis premrhali trojgólový náskok, keď viedli 3:0 a 4:1, no napokon prehrali 4:5.

Do zostavy "ostrovanov" sa vrátil slovenský obranca Ľubomír Višňovský, ktorý nastúpil na svoj prvý zápas od 28. novembra. Tridsaťosemročný veterán zaznamenal jednu asistenciu a svoje konto upravil na 1+6. Islanders sa najbližšie predstavia vo štvrtok na ľade St. Louis. Práve s Blues prišiel Halák v závere minulého týždňa o svoju rekordnú sériu a prehral prvýkrát po 11 dueloch.