Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

Meszároš bude Buffalu chýbať pre zranenie hlavy

Na snímke vpravo slovenský obranca Buffala Andrej Meszároš, vľavo jeho spoluhráč v bránke Matt Hackett a vpravo švédsky hráč Vancouvru Daniel Sedin v zápase hokejovej NHL Vancouver Canucks - Buffalo Sabres v noci na 31. januára 2015. Foto: TASR/AP Photo

Meszároš, ktorý predbežne prisľúbil účasť na majstrovstvách sveta v ČR, odohral v prebiehajúcej sezóne za Buffalo 46 zápasov s bilanciou 3+6.

Buffalo 10. marca (TASR) - Slovenského hokejistu Andreja Meszároša čaká v zámorskej NHL menšia herná pauza. Obranca Buffala laboruje podľa zámorských médií s bližšie nešpecifikovaným zranením hlavy, ktoré utrpel v sobotňajšom zápase na ľade Washingtonu.

Ako informoval denník Buffalo News, dvadsaťdeväťročného beka trafil do bočnej strany hlavy puk po strele Brooksa Orpika. Nešťastný moment sa udial už v treťom striedaní Meszároša, ktorý pobudol na ľade dokopy len 3 minúty a 5 sekúnd. Slovenský hokejista v pondelok vynechal tímový tréning rovnako ako ďalší zadák Buffala Zach Bogosian a podľa klubovej webstránky pravdepodobne vynechá stredajší duel s Torontom. Otázne sú aj jeho štarty v ďalších zápasoch. Tímoví lekári budú jeho zdravotný stav priebežne monitorovať.