Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

Gáboríkov a Sekerov kolega mal pri sebe 3,3 g kokaínu a 8,1 g extázy

Center Los Angeles Kings Jarret Stoll (vľavo), archívne foto Foto: TASR/AP

Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára sa k držbe ilegálnych drog, ktoré mal v čase policajného zásahu vo vrecku plaviek, priznal.

Las Vegas 21. apríla (TASR) - Kanadský hokejista Jarret Stoll sa priznal k prechovávaniu kokaínu a extázy. Skúseného útočníka tímu NHL Los Angeles Kings zatkla polícia v piatok večer v relaxačnom centre lasvegaského hotela MGM Grand.

Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára sa počas víkendu zúčastnil na posezónnej oslave, na ktorej boli aj jeho spoluhráči Drew Doughty a Martin Jones. Podľa policajného záznamu mal klubový kolega Slovákov Mariána Gáboríka a Andreja Sekeru pri sebe 3,3 g kokaínu a 8,1 g extázy. K držbe ilegálnych drog, ktoré mal v čase zásahu vo vrecku plaviek, sa priznal. Po zatknutí strávil niekoľko hodín v policajnej cele, odkiaľ ho po zaplatení kaucie 5000 dolárov neskôr prepustili na slobodu. Štátna prokuratúra v Clark County teraz spracováva návrh na jeho obžalobu. Ako uviedol denník Orange Counry Register, Stoll bude vysvetľovať svoje správanie sudcovi 1. júla.



"Sme si vedomí policajnej správy z Clark County ohľadne Jarreta Stolla. Naša organizácia vyjadruje nad situáciou znepokojenie a začala interné vyšetrovanie. Do jeho skončenia nebudeme k prípadu poskytovať ďalšie informácie," uvádza sa v stanovisku vedenia kalifornského tímu.

Tridsaťdvaročnému defenzívnemu centrovi koncom júna vyprší zmluva a stane sa voľným hráčom. V profilige má na svojom konte 12 sezón, v tej zatiaľ poslednej zaznamenal 17 kanadských bodov za 6 gólov a 11 asistencií.