Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia NHL

Višňovský opäť trénuje, dátum jeho návratu zatiaľ neznámy

Ľubomír Višňovský v súboji s útočníkom Dallasu Tylerom Seguinom (vpravo) v súboji o puk v prvej tretine stretnutia New York Islanders - Dallas Foto: TASR/AP

New York 16. januára (TASR) - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský opäť korčuľuje, no jeho návrat do súťažného kolotoča zámorskej NHL je stále neznámy. Tridsaťosemročného beka trápia problémy v hornej časti tela a od začiatku januára je na listine zranených. Naposledy hral 4. januára proti Edmontonu a určite sa nepredstaví v piatkovom zápase proti Pittsburghu Penguins.

New York 16. januára (TASR) - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský opäť korčuľuje, no jeho návrat do súťažného kolotoča zámorskej NHL je stále neznámy.

Tridsaťosemročného beka trápia problémy v hornej časti tela a od začiatku januára je na listine zranených. Naposledy hral 4. januára proti Edmontonu a určite sa nepredstaví v piatkovom zápase proti Pittsburghu Penguins. Rovnako bude chýbať aj útočník Michail Grabovskij, ktorý má problémy v dolnej časti tela. "Každý deň ich pozorujeme, ale bude to trvať nejaký čas, kým sa vrátia," uviedol pre New York Post tréner Jack Capuano.

Višňovský odohral v prebiehajúcej sezóne 29 zápasov, v ktorých zaznamenal tri góly a osem asistencií.