Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Slovensko

Pčolinský: Akýkoľvek problém sa má riešiť na koaličnej rade

Na archívnej snímke zľava predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár a podpredsedovia hnutia Peter Pčolinský . Foto: TASR – Jakub Kotian

Matovič vyzval Sulíka na podanie demisie vo štvrtkovej diskusii Rádia Expres.

Bratislava 17. decembra (TASR) - Hnutie Sme rodina nebude cez médiá komentovať spory medzi premiérom Igorom Matovičom (OĽANO) a vicepremiérom Richardom Sulíkom (SaS). Na výzvu Matoviča, aby Sulík odstúpil z funkcie, tak reagoval predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský.

"Sme rodina nikdy nebude komentovať takéto veci cez médiá alebo statusy na sociálnych sieťach. Zastávame názor, že akýkoľvek problém sa má riešiť medzi štyrmi stenami na koaličnej rade," uviedol pre TASR.

Matovič vyzval Sulíka na podanie demisie vo štvrtkovej diskusii Rádia Expres. "Bol by som rád, keby ju podal ešte do Vianoc," dodal. Reagoval na to, že ministerstvo hospodárstva nepripraví expresnú novelu zákona o verejnom obstarávaní. Sulík reagoval tým, že strana SaS neprišla do vlády vyplakávať, ale pracovať, aby presadila čo najviac zo svojho programu. "Slovensko má teraz väčšie problémy, ako riešiť citové rozpoloženie Igora Matoviča," reagoval Sulík.