Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Člen realizačného tímu Neapola mal pozitívny test na koronavírus

Futblista Neapola Lorenzo Insigne sa teší z gólu so spoluhráčmi počas zápasu 29. kola talianskej Serie A SSC Neapol - Crotone Calcio 3. apríla 2021 v Neapole. Foto: TASR/AP

"Partenopei" sa momentálne nachádzajú v Turíne, kde ich v stredu o 18.45 h čakal dohrávaný duel 3. ligového kola s domácim Juventusom.

Neapol 7. apríla (TASR) - Jeden z členov realizačného tímu v talianskom futbalovom klube SSC Neapol mal pozitívny test na koronavírus. V tejto chvíli nehrozí nákaza v mužstve, všetky ostatné testy mali negatívny výsledok.

"Po pozitívnom náleze člena lekárskeho tímu, ktorý nie je v Turíne s hráčmi, sa celý káder podrobil novému kolu testov, tak ako to nariaďujú zdravotnícke orgány i protokol FIGC. Všetky ďalšie testy boli negatívne," uviedol vo svojom stanovisku klub Serie A, ktorého dres oblieka aj slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka.

"Partenopei" sa momentálne nachádzajú v Turíne, kde ich v stredu o 18.45 h čakal dohrávaný duel 3. ligového kola s domácim Juventusom. Zápas bol pre oba tímy dôležitý z hľadiska bojov o miestenku v budúcoročnej edícii Ligy majstrov, Juventus figuruje v tabuľke s 56 bodmi na štvrtom mieste o skóre pred SSC.