Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

LM: PSG vo štvťfinálovej odvete zrejme bez Marquinhosa i Verrattiho

Hráč Paríža SG Marco Verratti sa raduje z gólu na 2:1 v zápase F-skupiny 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov proti FC Barcelona 30. septembra 2014 v Paríži. Foto: TASR/AP

Verratti i jeho spoluhráč z PSG Alessandro Florenzi mali po návrate zo zrazu talianskej reprezentácie pozitívny test na koronavírus a v Mníchove nenastúpili.

Paríž 12. apríla (TASR) - Futbalisti Paríža St. Germain nastúpia v utorňajšej štvrťfinálovej odvete Ligy majstrov zrejme bez Marquinhosa i Marca Verrattiho. Deň pred domácim duelom proti Bayernu Mníchov to uviedol tréner Mauricio Pochettino.

"Uvidíme, ako sa bude cítiť Marquinhos v utorok. Nebude hrať od začiatku, no mohol by byť aspoň na lavičke náhradníkov," citovala Pochettina agentúra AFP. Marquinhos strelil pri víťazstve Paríža v Mníchove 3:2 druhý gól francúzskeho šampióna, ešte v prvom polčase však musel kapitán hostí opustiť ihrisko pre zranenie stehna.

Verratti i jeho spoluhráč z PSG Alessandro Florenzi mali po návrate zo zrazu talianskej reprezentácie pozitívny test na koronavírus a v Mníchove nenastúpili. "Štart oboch hráčov v odvete proti Bayernu je veľmi málo pravdepodobný," priznal Pochettino.