Magazín

Google ťava, Facebookové špehovanie a filmový sex

Tablet.TV, 14. októbra 2014 11:00

Facebook bude o nás znova vedieť viac. Google má nového zamestnanca - ťavu. Twitter žaluje vládu Spojených štátov.



Bratislava 14. októbra (TABLET.TV) - Facebook bude o nás vedieť zase o niečo viac, a to vďaka svojej novej reklamnej sieti Atlas. Tá zbiera dáta o tom, čo si prehliadame, čo lajkujeme či kometujeme. Sociálna sieť tak šliapne na krk Googlu a jeho DoubleClicku, ktorý je na trhu v hromadení dát na prvom mieste.
Twitter rieši iný problém. Sieť zažalovala vládu Spojených štátov a FBI. Súčasná legislatíva totiž sociálnej sieti bráni publikovať určité informácie. Twitter nesmie napríklad uvádzať údaje o tom, koľko dostal od vlády žiadostí o poskytnutie údajov o používateľoch.
Ako to vyzerá, keď sa vyrába sexuálna scéna, uvidíte vo videu z filmu The Stretch s hercami Brooklyn Decker a Patrickom Wilsonom. Na snímku Behind the Break up si kliklo takmer 11 miliónov ľudí. V Týždni na webe však prinášame aj niečo pre romantikov – video o nájdení pravej lásky. A to aj napriek prekážkam či rozdielom.
Autá, bicykle, chodci, snežný skúter – tam všade už Google umiestnil zariadenia na snímanie krajiny. Tento raz však zamestnal na skenovanie púšte Liwa v Spojených arabských emirátoch 10- ročnú ťavu.
V Týždni na webe uvidíte aj to, ako sa dá skákať cez prekážky poležiačky. Na pouličný parkour autori videa využili filmové ilúzie.

Týždeň na webe Foto: Tablet.tv

Prečítajte si aj:

7. októbra 2014 11:00

Nahé celebrity, šokujúci cyklista a parking4disabled
GoPro spraví z fanúšika hokejistu. Apka parking4disabled zjednodušuje zdravotne postihnutým život. Nahé celebrity žalujú Google. video

sk
16. septembra 2014 15:52

Drsné video o ženskej kráse
Po Ice Bucket Challenge prichádza nová internetová výzva. Hviezdou sociálnych sietí sa môže stať každý. Ženský ideál krásy je v skutočnosti pomýlený. video

sk
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Viac článkov na tému:

Najnovšie články v rubrike

dnes 15:03

Partnerom rally 500km slovenských sú Moderné kúpele Turčianske Teplice
Moderné kúpele Turčianske Teplice Vás srdečne pozývajú privítať v stredu, 29.5. 2024, v čase medzi 14:00 hod a 17:30 hod pelleton 105 výnimočných a historicky vzácnych automobilov.

sk
dnes 13:05

Kapela Mirai vydala album s ďalším japonským názvom Tomodachi
Nový album ponúka dvanásť piesní - Easy, Kdyby příliš času zbývalo, Julie, Nespíš, 69 problémů, Sdílení, Summer love, All night long, Promiň, Čas rány zahojí ft. Majk Spirit, Dopis, A ty víš.

sk
dnes 11:55

Zníženie emisií skleníkových plynov v Enviral Leopoldov až o 30 %
Investície skupiny SIAD do znižovania emisii CO2.

sk

Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac